Ligbedden van Crespo

Lekker comfortabel een dutje doen op een Crespo ligbed in de tuin, op de camping of op het strand? Bekijk dan het uitgebreide assortiment!

Crespo heeft over een aantal dingen heel slim nagedacht. Wat dacht je van extra lighoogte? Dit maakt het makkelijker om in en uit het ligbed te stappen. Of een verstelbaar hoofdeinde waardoor je zelf kunt kiezen of je meer rechtop wilt zitten of helemaal in ligstad gaat. Ook kun je een hoofdkussen aan het hoofdeinde van het ligbed bevestigen voor extra comfort. Lijkt het alsof je het ligbed onhandig mee kunt nemen? Dat is niet zo! Doordat je hem plat kunt opvouwen en aan het handvat vast kunt vouwen is deze makkelijk mee te nemen naar het strand of naar het zwembad van de camping.

En voordat we het vergeten te melden: elk ligbed is van uitstekende kwaliteit met stevige en duurzame frames voor stabiliteit en optimaal comfort, dankzij de fijne stof. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleuren. 

Kies jouw favoriete ligbed uit het overzicht op deze pagina, of klik direct door naar Kampeerperfect.nl voor het complete aanbod!


Crespo Vouwbed AL-364 XL

Crespo Vouwbed AL-364 XL

De AL-364 XL is een super comfortabel ligbed met extra lighoogte voor gemakkelijke in- en uitstap. Het stevige frame is extra lang en breed, en het hoofdeinde is compleet verstelbaar. De ingenieuze elastiekbevestiging van het doek aan het frame zorgt bovendien voor ultiem comfort. Tevens is het ligbed plat opvouwbaar en neemt u het makkelijk mee middels een handig draaghandvat.

Bestel of vind meer informatie op Kampeerperfect.nl!

Afmetingen

Lengte: 205cm
Breedte: 70cm
Lighoogte: 46cm

Ingeklapt (LxBxH): 75x70x22cm.
Gewicht: 5,5kg, maximale belasting: 140kg.


Crespo Vouwbed AL-367

Crespo Vouwbed AL-367

De AL-367 is een fijn ligbed met een in verschillende standen verstelbaar hoofdeinde. Gegarandeerd comfortabel door een slimme elastiekbevestiging van het doek aan het frame, en tevens erg gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen.

Bestel of vind meer informatie op Kampeerperfect.nl!

Afmetingen:

Lengte: 198cm
Breedte 63cm
Lighoogte: 28cm

Ingeklapt (LxBxH): 68x64x15cm.
Gewicht: 4kg.
Maximale belasting: 110kg.


Crespo Vouwbed AL-364 XL Deluxe

Crespo Vouwbed AL-364 XL Deluxe

Dit comfortabele vouwbed van Crespo is extra hoog voor een gemakkelijke in- en uitstap. Het hoofdeinde is verstelbaar in 5 verschillende posities. Deze luxe uitvoering is voorzien van een gevoerde zitting voor optimaal ligcomfort. Daarnaast houdt de stoffering geen vocht vast.

De bekleding is door middel van elastieken aan het frame bevestigd. Na het gebruik kunt u de ligstoel plat opvouwen. Dankzij de draaghandvaten is het ligbed makkelijk mee te nemen.

Deze luxe uitvoering van het AL-364 XL vouwbed van Crespo is verkrijgbaar in de kleur donkergrijs.

Bestel of vind meer informatie op Kampeerperfect.nl!

Afmetingen:

Lengte: 205 cm
Breedte: 70 cm
Lighoogte: 46 cm

Ingeklapt (LxBxH): 75 x 70 x 22 cm
Gewicht: 6,4 kilogram
Maximale belasting: 140 kilogram
Extra: inclusief draaghandvat Bijzonderheden: gepolsterde bekleding