Relaxstoelen van Crespo

Lekker languit relaxen op de camping of in de achtertuin? Koud drankje erbij? Dan is een goede stoel natuurlijk heel belangrijk! Kom dat even goed uit... Crespo heeft namelijk zulke relaxstoelen. De C staat namelijk niet alleen voor Crespo, maar ook voor Comfortabel!

Door traploos verstelbare systemen pas je deze relaxstoelen gemakkelijk aan naar jouw voorkeuren. Deze stoelen zijn uitgerust met een ijzersterk frame, slimme elastiekbevestiging en super mooie kwaliteit stof, waardoor de stoel heel lang mee gaat! Wil je nog meer comfort? Kies er dan voor om er een hoofdkussentje bij aan te schaffen.

Kortom, lekker relaxen? Kies dan voor de relaxstoelen van Crespo! Bekijk hier het aanbod of bestel direct op Kampeerperfect.nl!


Crespo Relaxstoel AL-232 (Donkergrijs)

Crespo Relaxstoel AL-232 (Donkergrijs)

De AL-232 ziet er door het ronde frame en de elastiekverbinding super stevig uit. De elastiekverbinding van het doek aan het frame zorgt daarnaast niet alleen voor stevigheid maar ook voor optimaal comfort. Door het verstelbare systeem en het remsysteem kun je de stoel in elke stand zetten die jij wilt. Leuke bijkomstigheid: dit model wordt geleverd met bijpassend hoofdkussen. Bestel en vind meer informatie op Kampeerperfect.nl!

Afmetingen:

Ruglengte: 82cm
Zithoogte: 50cm
Zitbreedte: 54cm
Zitdiepte: 55cm

Ingeklapt (LxBxH): 96x74x12cm.
Gewicht: 6,2kg.
Maximale belasting: 130kg.


Crespo Relaxstoel AL-232/40 Deluxe (Donkergrijs)

Crespo Relaxstoel AL-232/40 Deluxe (Donkergrijs)

De AL-232 Deluxe is de Ferrari onder de relaxstoelen: ongetwijfeld de meest comfortabele relaxstoel die je momenteel kunt krijgen! Door het ronde frame en de elastieken lijkt de stoel super stevig, maar is tevens ook super comfortabel. Door het remsysteem kun je deze stoel traploos verstellen.

Kleur: donkergrijs. Deluxe model inclusief hoofdkussen!

Bestel en vind meer informatie op Kampeerperfect.nl!

Afmetingen:

Ruglengte: 82 cm
Zitbreedte: 54 cm
Zithoogte: 50 cm
Zitdiepte: 55 cm
Ingeklapt (LxBxH): 96 x 74 x 12 cm
Gewicht: 8,1 kilogram
Maximale belasting: 130 kilogram
Kleur: donkergrijs
Extra: inclusief bijpassend hoofdkussen