Strandstoelen van Crespo

Het is ideaal weer voor een dagje strand. Vergeet dan niet je Crespo strandstoel mee te nemen! Speciaal voor iedereen die niet op het strand wil liggen en een hekel heeft aan zand op zijn of haar handdoek. Crespo strandstoelen zijn makkelijk inklapbaar en super licht. De stoeltjes wegen namelijk maar 2,4kg. Daarnaast zakken ze niet weg in het zand. Perfect dus!

Je Crespo stoel dient ook nog eens als goede opberger. Door de insteekzakken op de rugleuning kun je er gemakkelijk een boek, je iPod, iets te knabbelen of telefoon in kwijt. Heb je zin om een lekker dutje te doen? Dan kun je de strandstoel lekker plat leggen. De strandstoelen die je hieronder ziet zijn stevig en kunt ze in de veel kleuren kopen voor een fijne prijs.

Zie hieronder wat voor opties Crespo biedt, of ga meteen naar Kampeerperfect.nl voor het totale aanbod!


Crespo Strandstoel AL-205

Crespo Strandstoel AL-205

De AL-205 strandstoel van Crespo is ideaal voor op het strand en voor de tent. De rugleuning is verstelbaar in zeven verschillende posities. Na het gebruik kan de vouwstoel eenvoudig worden ingeklapt.

Het aluminium frame is voorzien van twee handvatten waardoor je de stoel gemakkelijk kunt meenemen. Het zitting is gemaakt van waterbestendig textyleen. Dus als je net uit de zee of het zwembad komt, kun je gewoon met je natte zwembroek of bikini op de stoel gaan zitten.

Bestel of vind meer informatie op Kampeerperfect.nl!

Afmetingen:

Ruglengte: 69 cm
Zitbreedte: 47 cm
Zithoogte: 28 cm
Zitdiepte: 40 cm

Ingeklapt (LxBxH): 69 x 64 x 9 cm
Gewicht: 2,4 kilogram
Maximale belasting: 110 kilogram
Extra: inclusief handvaten en een insteekzak aan de achterzijde


Crespo Stoel AL-222

Crespo Stoel AL-222

Ken je dat? Je hebt een verfrissende duik in zee genomen, maar bent ongemerkt toch een beetje afgedreven en je kunt even zo snel je plekje niet meer terugvinden. Met de AL-222 strandstoel zie je van veraf al waar jij ook alweer je plekje had! Dit stoeltje is namelijk ook verkrijgbaar in limegroen, die valt wel op tussen alle andere badgasten! Je kunt de rugleuning helemaal plat leggen om een lekker slaapje te doen!

Bestel of vind meer informatie op Kampeerperfect.nl!

Afmetingen

Ruglengte: 72cm
Zithoogte: 18cm
Zitbreedte: 47cm
Zitdiepte: 40cm

Ingeklapt (LxBxH): 83x63x17cm.
Gewicht: 2,5kg.
Maximale belasting: 110kg.